Uploaded image for project: 'Data Management'
  1. Data Management
  2. DM-14598

Logging configuration not set for root node

    Details

    • Type: Story
    • Status: To Do
    • Resolution: Unresolved
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: pipe_drivers
    • Labels:
    • Team:
      Data Facility

      Description

      When running a pipe_drivers MPI script, the nodes set the logging configuration (e.g., to include the date+time), but the root node (MPI rank = 0) doesn't have the logging configuration set. Here's an example (where mpiexec has been configured to prepend all output with the MPI rank in square brackets):

      [6] 171438 INFO  2018-05-28T11:47:50.250+0900 CameraMapper: Loading calib registry from /lfs/Subaru/HSC/CALIB_s18a/calibRegistry.sqlite3
      [7] 171439 INFO  2018-05-28T11:47:50.271+0900 CameraMapper: Loading calib registry from /lfs/Subaru/HSC/CALIB_s18a/calibRegistry.sqlite3
      [0] CameraMapper INFO: Loading exposure registry from /lfs/Subaru/HSC/registry.pgsql
      [0] CameraMapper INFO: Loading calib registry from /lfs/Subaru/HSC/CALIB_s18a/calibRegistry.sqlite3
      [3] 24154 INFO  2018-05-28T11:47:51.052+0900 CameraMapper: Loading calib registry from /lfs/Subaru/HSC/CALIB_s18a/calibRegistry.sqlite3
      [4] 97175 INFO  2018-05-28T11:47:51.074+0900 CameraMapper: Loading calib registry from /lfs/Subaru/HSC/CALIB_s18a/calibRegistry.sqlite3
      

      Notice that rank=7's output includes the PID and time, while rank=0's output does not.

        Attachments

          Activity

          There are no comments yet on this issue.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              price Paul Price
              Watchers:
              Paul Price
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: