Uploaded image for project: 'Data Management'
  1. Data Management
  2. DM-22366

ATSpectrograph reporting invalid filter

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Done
    • Resolution: Done
    • None
    • None
    • Telescope and Site

    Description

      The ATSpectrograph is publishing a value in the changeFilter event (see attached chronograf image). 

      The filter values are defined in the configuration, but currently it's giving "disperser"

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            tjenness Tim Jenness added a comment -

            Do we have any idea what filter really is in use when it says "disperser"?

            tjenness Tim Jenness added a comment - Do we have any idea what filter really is in use when it says "disperser"?

            Turns out this isn't a code problem. The issue is that we put a diffuser in the filter wheel, but mistakenly called it a disperser, which caused confusion.

            We use the diffuser for flats in the lab, We'll probably keep it installed for awhile once on-sky as well.

            Marking ticket as invalid.

            pingraham Patrick Ingraham (Inactive) added a comment - Turns out this isn't a code problem. The issue is that we put a diffuser in the filter wheel, but mistakenly called it a disperser, which caused confusion. We use the diffuser for flats in the lab, We'll probably keep it installed for awhile once on-sky as well. Marking ticket as invalid.
            tjenness Tim Jenness added a comment -

            Are you going to fix the typo though?

            tjenness Tim Jenness added a comment - Are you going to fix the typo though?

            Yes, this is on tribeiro's plate.

            pingraham Patrick Ingraham (Inactive) added a comment - Yes, this is on tribeiro 's plate.

            Fixing it in DM-22004

            tribeiro Tiago Ribeiro added a comment - Fixing it in DM-22004

            I changed the ticket to a Bug and marked it as done. I changed it in the default configuration in the CSC, which seemed like a more natural place to fix this than to "patch" it on the configuration repo.

            tribeiro Tiago Ribeiro added a comment - I changed the ticket to a Bug and marked it as done. I changed it in the default configuration in the CSC, which seemed like a more natural place to fix this than to "patch" it on the configuration repo.

            People

              tribeiro Tiago Ribeiro
              pingraham Patrick Ingraham (Inactive)
              Christopher Waters, Patrick Ingraham (Inactive), Tiago Ribeiro, Tim Jenness
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                Jenkins

                  No builds found.